Vittnesmål 70: Är du biker får du inte jobba för Sverigedemokraterna!

Är du biker kan du inte jobba för Sverigedemokraterna!

Ja, att tillhöra ett politisk parti som SD och ha ett mc-intresse kan man tycka inte ska vara några problem att ha, men det visade sig i mitt fall att det var så.

Jag fick förfrågan förra året 2014 av flera stycken om jag ville ställa upp som kandidat till DS Östergötland och det kände jag mig hedrande att dom ville ha mig med där, men jag var tvungen att lämna in intresse för det så fort som möjligt för att att det skulle gå rätt till. Ja då var det bara att gå in på SD:s hemsida för att leta efter kandidat ansökan, men fick inte tag i den.

Jag ringer då en ordförande och sa som det var, att jag inte får fram det, och han svarar då att det fixar han och mejlar så fort som möjligt till mig och han tyckte att jag behövs i distriksstyrelsen med min stora kunskap i politiken och att jag har grundat SD Västervik en gång i tiden och att många vet vem jag är.

Det började rätt så fort att jag började att undra varför får jag inte mejlet för? Jag fick till slut tag i ansökning blanketterna själv och fyllde i dom och mejlade dom till valberedningens ordförande i Norrköping. Sedan skickade jag ett brev på posten för att vara säker att det skulle komma fram. Jag mejlade sedan till ordförande att jag har dragit iväg allt till honom. Jag fick ett svar över en vecka senare att han har fått det. Okej, bättre sent en aldrig.

Ja vi kommer nu in i 2015 och månaderna rullar på och jag hör inget ifrån valberedningen om hur det ligger till om mig. Jag ringer en kamrat till mig som har en hög position inom länet och i SD och frågar om han har hört något om hur det går för mig. Han blir tyst i telefonen och jag hör att han vet en del om allt. Jag säger kläm fram vad du vet nu. Ja; säger han, du kommer inte med har jag hört. Jag säger va fan nu då och varför?.

Jag har hört ifrån valberedningens ordförande och vår riksdagsman att det inte ser bra ut att ha dig i ds för du har mc-anknytning och har en del klubbar som vänner. Fan, driver du mig mej? sa jag till honom. Nä, Benny så är det. Men för helvete många klubbar röstar ju på SD och vet dom inte det sa jag.

Får inte jag gilla bikerskulturen och samtidigt jobba för Sverige. Han svarar jag håller med dig till 100% och alla behövs i ett parti och att du gillar motorcyklar det är bara kul. Jag pratar med en bikerskille om det här och han blev inte så glad att höra det här hur dom ser ner på hela bikerkulturen genom att behandla mig på det här sättet.

Han tyckte att jag skulle kräva ett protokoll på det här. Jag har mejlat 2 gånger till ordförande om jag vill ha ett protokoll på det här, och det har jag inte fått än. Årsmötet var den 22/3 i Norrköping. Jag har ställt riksdagmannen mot väggen om det här och han förnekar allt, men ville träffa mig i Linköping på en fika och prata om det här. Ja mera och mera får man reda på när man börjar att leta i skiten. Jag har också fått reda på hur dom har har värvat folk till det nya Ds Östergötland och det har inte valberedningen gjort, utan det är andra som har gjort det jobbet.

Det kvittar vilken förening man tillhör så är det valberedningens uppgift att sköta det jobbet, bara det går emot reglerna som gäller i vårt land.Jag är glad idag att jag inte är med där nu och jag skäms nu över hur man behandlar folk och dess intresse i dom slutna rummen.Jag vet sånt här har hänt förut med folk som har fått klivit av sina uppdrag i SD för dom har kommit på dom med klubb anslutningar. Jävligt trist sånt här mina vänner. Jag kräver respekt ifrån dom unga tupparna som inte behandlar en som har hållit på med politik sen 90 – talet och varit ordförande i många år och lagt det på hylla nu för gott. Jag är glad över att jag har min familj och min Bikerfru som stå bakom mig till 100 % och livet går vidare som ni alla vet . Rock on på er alla. så kanske vi ses någon stans i sommar i vårat vackra Sverige.

Benny Johansson

——————————————————————————————

Se även nedanstående länkar för medvetenhet om SD:s arbete mot bikers:

SD vill Åtala och Fängsla personer utan att binda dem till brott och beslagta tillgångar utan brott eller brottsmisstankar utan på grund av vald livsstil!: http://www.payback.name/?p=14100

Motion 2 av intresse under riksdagsåret 2013/14. Ett Sverigedemokratiskt självmål!
http://www.payback.name/?p=11790

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin