Vittnesmål 54: Vallad, fållad, vaktad och olaga kontrollerad på Chappen!

 chappen2

Vallad , vaktad och olaga kontrollerad på Chappen!

Den 1 juni 2012 åker jag med en väninna och hennes son till High Chaparall för att vara med på träffen ”Till minne av Swedish Bike Meet”.

När vi kom fram blev vi invinkade i ”fållor” av poliser. Inne i ”fållan” så fick jag som körde visa körkort och blåsa. Även min väninna fick visa sitt körkort. Jag fick tillbaka mitt körkort efter dom (poliserna) hade fotat det.

Efter en stund fick vi alla tre gå ur bilen och ställa oss framför den. Där blev jag visiterad av en kvinnlig polis och en annan kvinnlig polis tog min handväska och gick bakom ett skynke och genomsökte den.

Poliserna sa att dom skulle genomsöka bilen och en annan säger att vi ska följa med honom.

Vi får gå bort till en annan fålla under tiden dom genomsöker bilen. Under hela tiden står en polis och ”vaktar” oss.

Från det att vi fick gå ur bilen tills vi fick gå in i den igen tog det cirka 45-60 minuter. Det var kallt och det regna. Min väninna hade ingen jacka och hennes son hade bara en tunn jacka på sig.

Min vänninnas son blev väldigt orolig när dom visiterade hans mamma

När vi blev invinkade i ”fållan” var där cirka 20-30 poliser.

Dom hade även en hund när dom genomsökte bilen.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin