• Hemsida
  • >
  • Payback Sverige
  • >
  • Vittnesmål 3: Fick sparken efter 23 år på grund av sambons klubbtillhörighet och ”kulturella problem”!

Vittnesmål 3: Fick sparken efter 23 år på grund av sambons klubbtillhörighet och ”kulturella problem”!

mcklubb

Sparken efter 23 år på grund av kulturella problem!

Jag blev ihop med min nuvarande sambo för ca 2 år sen. Hon jobbade då på barnpsyk i Örebro sedan 23år tebax!! Efter några veckor så möter vi på stan en kollega till henne. Jag hade väst på mig och detta var på fredagen.

På måndagen när hon kommer tillbaka till jobbet är det fullständig kyla. Hon fick inga som helst arbetsuppgifter. Ingen talade med henne. Gick hon in i fikarummet gick de ut. osv. Fullständig mobbing!

Till slut är det någon som säger att det hela beror på mig och min klubbtillhörighet samt att hon äri hop med en fånge… Hon blir till slut inkallad till högsta chefen där hon ombeds säga upp sig då hon helt plötsligt har ”kulturella problem”. Hon fick 6 månaders lön som tack!!

SkallePer 

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin