Olaga och trakasserande poliskontroll av bikerklubb!


Olaga och trakasserande poliskontroll av bikerklubb!

Vi hade varit på fest och stannade på Statoil för den goda och sedvanliga nattkorven. På väg ut från Statoil så möter vi en uniformerad polisbil och de ser antagligen att vi har västar på oss. Jag, som sitter i passagerarsätet, vänder mig om och ser att poliserna gör en u-sväng direkt inne på Statoils plan. De följer efter oss ca 1,5-2 km och sätter igång saftblandarna vid en lämplig parkering.

Min ena kamrat, som sitter i baksätet, mår dåligt och kliver direkt ur bilen för att kräkas. Då ser de att vi är fler än 2 varvid en till patrullbil omgående kallas till platsen. Chauffören får naturligtvvis visa körkort och blåsa och han som klev ur bilen, för han mådde dåligt, fick lämna ifrån sig sin legimitation. Jag vägrade och frågade varför men fick bara svaret att de ville kolla om vi var “lysta”.

Jag begärde då att få deras id-nummer för att kunna se vilka de var. Då fick jag berättat att de hade ingen skyldighet till att visa detta. För att slippa besvär och för att mina kamrater skulle slippa en massa dö-tid i en bil så visade jag mitt pass Men, de fick inte ta det utan de fick skriva av siffrorna de behövde. Detta skedde natten mellan den 16 och 17 november i Skellefteå.

Ganska otroligt att det smittat av sig även hos småortsgrisarna.

Jag anar att hade de första poliserna vid Statoil inte sett våra västar så hade de inte vänt och följt efter, vad tror ni?

/Less Biker

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin