• Hemsida
  • >
  • Payback Sverige
  • >
  • Vittnesmål från klubbansluten biker om nyttan av att framvisa Paybacks Rättslägesdokument!

Vittnesmål från klubbansluten biker om nyttan av att framvisa Paybacks Rättslägesdokument!

Vittnesmål om nyttan av att framvisa Paybacks dokument om Rättsläget kring tvångsmedels-användande

Är på väg till Klubben (Lunden MC) med hojen. Svänger av E20 i Alingsås för att för att fortsätta ner via väg 180. Får då en polisbil efter mig som slänger på blåljus, så kör in till vägkanten båda poliserna kommer fram och frågar om id.

Jag frågar då om jag är misstänkt för något och dom svarar på frågan att jag ej är det. Då tar jag upp Paybacks Rättslägesdokument från innerfickan på västen och sträcker fram det till en av poliserna.

Dom läser dokumentet och går sedan tillbaka till bilen. En av poliserna kommer ut och går runt mig och hojen och sedan tillbaka till bilen.

Efter 45 min kommer dom ut från bilen och säger att jag kan köra vidare – och utan att jag behövde visa idhandling.

Paybacks medlemsdokument Rättslägesinfo kring tvångsmedelsanvändande

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin