• Hemsida
  • >
  • Payback Sverige
  • >
  • Vittnesmål 25: Olaga kroppsvisitation och fordonsgenomsökning på grund av supportmärke!

Vittnesmål 25: Olaga kroppsvisitation och fordonsgenomsökning på grund av supportmärke!

 realwomanbiker3

Bilderna ovan illustrerar skillnaden i hur polisen ser kvinnliga bikers (bilden till vänster) och hur kvinnliga bikers i verkliga livet ser ut (bilden till höger)!

Polisen menar att de har lagstöd för visitation och gordonsgenomsökning på grund av supportmärke!????

När jag körde till Burlöv/Malmö med min motorcykel hamnade jag i en poliskontroll innan Burlövs Centrum.

De stoppade mig, jag fick blåsa, de kollade mitt körkort. Så när de kom tillbaka från bilen med kortet sa de att jag fick kliva av hojen så de kunde visitera mig och kolla igenom hojen. Jag undrade om de hade tillstånd för det, men då svarade de med att eftersom jag har ett support red/white patch på västen så räcker det!

Då klev jag av hojen och de visiterade mig och tittade i mina sidoväskor samt under min sadel. Jag fick stå med ryggen mot motorcykeln när den ena visiterade mig. Den andra sökte då igenom mina väskor.

Efteråt så ritade de upp på sitt block vad för märke jag har på min väst.

Jag är inte med i någon klubb.. På västen har jag ett Xxx Xx MC support + ett Red & White support märke.

Jag blev så ställd när de bad mig kliva av hojen så jag glömde att be om deras id-nummer.
De var nog några nyutexaminerade poliser, 3 tjejer i 25-30 års-åldern med deras civilkläder + reflexvästen där det står POLIS på.

Framför deras polisbuss stod där minst en manlig polis i uniform och stoppade andra fordon.

Kvinnlig biker

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin