Tre olika former av polistrakasserier!

 

 

medgeneralize

Vittnesmål om tre olika former av polistrakasserier utan lagstöd!

Första gången var hemma i min bostad i Tyresö för ex antal år sen. Jag umgicks med ett par killar som tillhörde en rätt stor klubb och dom hälsade på mig vid flera tillfällen.

Till historien hör att min granne, en dam på nästan 90 år, väldigt sällan var hemma.

Helt plötsligt en dag så står det en ny Volvo på hennes uppfart och jag vart lite nyfiken då för jag visste att den gamla damen inte hade bil. Jag smög ner och kollade. Jag ser till min lilla förvåning att där satt det minsann 2 personer i bilen som jobbade åt Stasi!!!!

Jag gick upp till mig igen,å tänkte skiter väl i dom …men efter ca 4-5 timmar så stod dom kvar. Då växte hornen ut och jag laddade micron med bullar och koka kaffe och gick ner med … Gissa o dom vart snopna … Efter det så hade jag inga fler “besök”

—————————————————————–

Andra episoden var en födelsedags fest jag var på utanför Katrineholm. Festen var hos en klubbmedlem i hans bostad. När jag kom lade jag märke till en illa parkerad Saab av nyare modell (läs: polis).

Partyt var mycket trevlig och hemfärden skulle påbörjas. Jag kommer till Kungsör då jag möter en målad polisbil som tvärvänder efter mig. Jag körde inte för fort eller var onykter. Då hör jag på sheriffradion att dom slår på mitt regnummer och döm av min förvåning att dom rabblar alla uppgifter SAMT att jag är mc-relaterad och största försiktighet skulle iakttas.

Jag slår på en tvärnit varav polisen håller på att köra in i mig. Dom hoppar ur bilen och går i en båge runt med dragna tjänstevapen och skriker åt mig att hålla händerna utanför min bil fullt synliga och sen skrek den ena att jag skulle stänga av bilen …

QUE ??? Ska jag stänga av med knäna då eller skrek jag tebax… Och sen kom ca 100 frågor om vart jag varit och vart jag ska … Jag svarade bara med ett pekande att jag kom därifrån och peka framåt att jag ska åt det hållet… Skitsura vart dom … Till historien hör väl också att jag var inte medlem i nån klubb då och inte innan heller.

———————————————————————-

Tredje episoden utspelades häromdagen då vi i klubben hade tagit oss till en pub i Stockholm för att ha det lite trevligt. Efter ca 1 timme där så kommer hela stasiligan från Sthlmspolisens mc-grupp och tar ut oss på gatan utan anledning ock kroppsvisiterar oss. Dom ifrågasätter också varför vi var där …

E du dum eller? Vad gör man på en pub??? Fikar med mormor? Hehe…Näe dom poliserna hade ingen humor. Dom påstod att jag hade druckit en massa öl och dom kunde minsann ta mig för lob.

Långnäsa sheriffen fick du: JAG DRICKER INTE!!!!!! Har inte gjort det sen 1988. Jag krävde ett alkotest på mig …men det ville han inte gå med på utan då hotade han med ohörsamhet mot polismakt….

Mina horn växte ut lite och då sa jag: Är du polis?? Har du legg, frågade jag polisen? Helt plötsligt så fick jag gå in igen … Dom e roliga dom där stasinissarna.

Pether Burlin

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin