Systematisk polistrakassering av bikerklubbsmedlem och ”Madame”!

Systematiska Polistrakasserier av bikerklubbsmedlem och madame!

För ca 1,5 år sedan var jag och madame på en liten hotellweekend på Göteborgs First Hotell så som vi brukar göra.

Vi checkar in och går upp med våra väskor på rummet och bestämmer oss för att gå ut och titta på folk.

Sagt och gjort, föreslår till madame att vi går till Elgiganten inne på femman. Min mobil börjar bli lite gammal och sliten och tänkt länge på att köpa en ny. Vi båda har supportertröjor som vi trivs väldigt bra i . First Hotell ligger på central stationen Så vi går ut, tar en cigg och går sen vidare in i tunneln som vätter mot Femman huset. Då vi väl kommer in i detta köpcentrum så hinner vi ca 25 meter där vi ser dessa 2 testosteronpoliser med armarna i kors.

Jag får direkt ögonkontakt och känner på mig vad som kommas skall. Utfrågning påbörjas, så som vad vi kommer ifrån osv. Det sjuka i det hela var att de ställde frågor om våra barn, så som vad heter dom? Var är dom? Vem har dom nu och hur gamla är dom? Syftet med vårt besök och så vidare ..

Vi väljer naturligtvis att inte svara på dessa sjuka frågor. Men då stämningen börjar bli en aning hotfull så väljer vi att visa våra legg då det hotas med att plocka in oss i 6 timmar. Detta samtal pågår i ca 20 min. Sedan släpper de oss och vi går vidare mot Elgiganten, en promenad på ca 3 min. Vid närmare eftertanke så sa jag nog till polisen att vi var på väg till just Elgiganten. Hur som helst vi går in i affären och ställer oss vid mobiltelefonerna då en säljare kommer fram och undrar om jag behöver hjälp? Ja tack, sa jag då en Piketbil stannar upp på utsidan. Då väller typ hela insatsstyrkan ur, och jag tänker: Va fan är det som händer? Jo då, in i affären väller dem!!

De kommer fram till oss och samma utfrågningar som tidigare påbörjas fast med en mer hotfull attityd . Jag säger att jag nyss visat legg för ca 3 min sedan till era kollegor inne på femman. Nu tar du och taggar ner säger en av snutarna, för de vet vi ingenting om. Försäljaren som står bredvid blir helt förskräckt och alla kunder riktar blicken mot oss och undrar nog naturligtvis vad det är som händer.

Jag är irriterad och slänger ur mig att nu fan får det vara nog!! Då en av snutarna slänger ur sig att ni får räkna med sådana här påhopp när ni går klädda så här. Vi väljer återigen att visa legg trotts att jag inte vill, men gör det för att inte förstöra vår helg i Göteborg. Detta har sedan pågått i omgångar.

Jag har blivit stoppad för körkort och nykterhetskontroll ett antal ggr på min egna gata och garageuppfart då dom följt efter mig hem. Rent förnedrande, då grannar står och tittar på.

Detta fortgår hela tiden. Så sent som natten mot söndagen då vi är på väg hem från en fest i Helsingborg. Mitt ute i ingenstans står vi och tankar bilen, ”Snapparp” på väg mot Falkenberg. Tankar och pissar och åker därifrån ..men hinner inte ens köra på motorvägen förrän en målad polisbil kommer i rasande fart.

Samma procedur som ovan men nu anklagad för att vara drogpåverkad. Händerna på taket och brett isär med benen och inte nog med det!!! Ytterligare en polisbil dyker upp med rasande fart. Polisen säger som tidigare i Göteborg att… bär ni dessa kläder får ni räkna med dessa kontroller…

Frågan är bara hur visste dom var jag befann mig i detta fall ?!!! Inte en käft på macken då den var stängd. ”Telefonen”?

Pissed off bikerklubbsmedlem

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin