• Hemsida
  • >
  • Payback Sverige
  • >
  • Så registrerar polisen – “som mitt i gatan står”! Fyra lagbrott i en kontroll!

Så registrerar polisen – “som mitt i gatan står”! Fyra lagbrott i en kontroll!

mckontroll

Fyra lagbrott i en kontroll!

Den 1 juni 2012 blev jag stoppad av polis när jag skulle in till High Chaparall. Jag blev invinkad i en “fålla” dom gjort av pressening. Dom tog mitt körkort och skrev av det på ett formulär som jag inte fick se. Under tiden dom skrev kollade de registreringsskylten och västen, så jag antar dom skrev det i formuläret med.

Utan att fråga tog dom foto på mig på nära håll. Jag sa att jag inte vill va´med på foto. Då ställde dom sig längre bort och tog på mig  i “smyg”. Dom fota hojen med från alla vinklar.

Utan att säga nått börjar två poliser visitera mig från topp till tå och vända ut och in på min packning. Allt detta tar cirka 35-40 minuter.

Under tiden jag står där och blir förnedrad passerar andra mc-förare utan väst bara igenom utan att bli stoppade. I 35-40 minuter stod jag stilla, dygnblöt efter lång färd och blev mer eller mindre avklädd!

De behöll mitt körkort under hela tiden utan att berätta varför…

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin