Trakasserande poliskontroll med flera OLAGA element!

malmokontroll

Olaga och trakasserande poliskontroll

Malmö maj 2012 (Bild från kontrolltillfället)

Anländer till Malmö för att gå på supporterparty och hamnar i värsta kön då polisen har en stor kontroll i samband med partyt…

Nåväl det gå väl snabbt tänker jag… men NIX 40 min får vi stå i kö INNAN polisen ska utföra sin kontroll.

När det är min tur vinkas jag fram. Xxxxx som är nere på besök är också inbjuden till samma fest och åker med i bilen. Han är just då utanför och rastar sin hund och kommer springande då han INTE få gå utanför med hunden, utan måste sitta i bilen… (helt sjukt)

Xxxxx hoppar in och jag kör fram, både han och jag få kliva ut och jag få visa körkort och blåsa.. Ok, inte så farligt med det…Ehhhhh!

Jo gissa …Trots jag är SPIK NYKTER och inte druckit en öl på över en vecka så hävdar polisen att jag har alkohol i kroppen eftersom blåstest visar det.

Två kvinnliga poliser utför kroppsvisitering och jag få tömma allt jag har i mina fickor d.v.s.en sedelklämma med sedlar och en mobiltelefon…. Så var exakt exempelvis en AK47:an eller diverse andra livsfarliga saker kunde finnas vet jag inte!

Jag börjar bli jävligt irriterad, eftersom jag så många gånger stått inför dessa dårar som påstår både det ena efter det andra, så jag höjer rösten och pekar med hela handen att, antingen kör Ni in mig till sjukhuset NU och tar blodprov eller plocka Ni fram ny testapparat….

Resultat, poliskvinnan springer bort till en manlig polis som kommer fram och vips få jag blåsa på nytt och vips …. INGEN påverkan!
Men då fortsätter polisen med en drogtest…. dvs titta och följa en penna. Ja, jag pysslar inte med droger så jag låter de hålla på och tramsa…
När detta så avancerade testet är klart ser jag deras frustration… HUR SKA VI KOMMA ÅT HENNE…

Då kommer polis nr 2 med mitt körkort i ena handen och en laptop i andra…

Nu är jag INTE jag, nu ifrågasätts om jag verkligen kan vara den på körkortet, då denna polis anser att jag ser ut som 30+ och inte som 40+. D e vänder och vrider på det och står och slår i datorn…

Jag bara skaka på huvudet åt idiotin.. Ska man behöva ha dubbla id handlingar för att gå på fest?

Polisen frågar: Vad gör du här och ska du träffa någon särskild?

Jag tittar på honom och säger GISSA! Sen frågar jag av vilken anledning jag ska redogöra WTF jag gör/ska?, men får inget svar på det…..

Hux flux kliver Polis nr 3 fram och min ålder och eventuellt fejkat körkort tycks “glömmas” bort… för Nu har polis3 något helt smaskigt att provocera med…

Ja, nu gäller det bilen som jag kör,

-Varför kör du den?

Jag svarar att jag lånat den av min son eftersom han är i USA.

-Din son? Vad heter han?

Jag svarar att det ska inte han bry sitt lilla huvud om då han inte är inblandad här och nu…
Och, att bilen INTE står registrerad på honom utan på hans pappa, och lämnar hans namn.

En missnöjd polis vet inte vad han ska svara utan försöker återigen börja misstänkliggöra detta “lånet av bil”…

Eftersom jag VET att bilen ALLTID varit “skriven” på min sons pappa, och jag VET också att bilen är HELT GRÖN, dvs inga skulder, skatten/försäkring betald mm kan jag också vara kaxig, då polisen INTE kan göra ett skit åt detta…Så återigen bara tittar jag på honom och skakar på huvudet och frågar om det är jobbigt nu…

Han viftar dit en fotograf och ger mig mitt körkort och kommenderar mig att hålla upp det framför mig och titta in i kameran. Ok, jag gör det samtidigt som jag räcker ut tungan och pekar FUCK U :-) sen vänder jag snabbt som fan på klacken och gå till bilen där Xxxxx stått och blivit utsatt för exakt samma behandling….

Vi stod 40 minuter i kö. Det tog cirka 40 minuter att bli trackad av polisen och få olika misstankar slängda i ansiktet och till vilken nytta, och bilen utriven och genomsökt?

Detta är INTE någonting som råkade hända just den kvällen….. DETTA HÄNDER VARJE GÅNG!

Pissed Off Bikerbrud

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin