Punishers julfest 3: Kvinna misshandlades av polisen och fick lunginflammation!

Kvinna fick lunginflammation och misshandlades av polisen!

Jag var på natten till den 11 december på en privat julfest anordnad av Punisher MC i Kågeröd. Vid 02-03 hör jag hur det slår i dörren och in rusar skrikande, maskerade poliser. De sprayar vilt på folket i lokalen med tårgas/pepparsprej och skriker att vi ska sätta oss ner.

En av gästerna som jag vet har astma blev träffad av sprayen. Jag tar mig fram till honom eftersom jag blir mycket orolig för hans hälsa och försöker torka hans ögon. Samtidigt ber jag poliserna att han ska få tvätta av sig.

Då tar två poliser tag i mig och sliter bort mig ifrån honom. Jag blir släpad och kastad en bit bort på golvet. Efter en stund leder två poliser ut mig. Jag blir visiterad och de kräver legitimation. Jag får sen sätta mig på marken. Jag har jeans, ett linne och en tunn kofta på mig. Förklarar att jag har bronkit och måste ha min jacka. Detta ignoreras under 1,5 timme med svaret från polisen – Jag visste inte att man satt på lungorna!??

Jag frågar upprepade gånger om jag är anhållen/misstänkt för något, utan att få svar. Efter två timmar leder två poliser bort mig till porten, fotograferar mig och jag får gå in igen.

Jag blev omänskligt behandlad. Bifogar läkarintyg på min bronkit samt ytterligare ett läkarintyg som visar att jag fick lunginflammation efter händelsen. Bifogar även bilder på de skador polisen åsamkade mig.

Jag var inte anhållen eller misstänkt för något men ändå får jag sitta på marken i 2 timmar utan någon förklaring till varför de behandlar mig på detta sätt. Poliserna hotade mig verbalt, handgripligen och med hund.

Jag är en kvinna på 174 cm och väger 55 kilo. Jag frågade vilket hot jag utgjorde mot poliserna eftersom de var så väldsamma emot mig. Jag fick inget svar…

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin