Poliskontrollen kom av sig på grund av Payback-dekal!

Annons2.PDF
Poliskontroll som kom av sig på grund av Paybackdekal!

Jag var häromkvällen ute med min gamla husbil en sväng. På väg in i stan får jag en målad blåvit bakom mig. De åker efter genom hela stan och när jag nästan är hemma blir jag stoppad. De har “som vanligt” en jävla attityd och ifrågasätter varför jag åker runt med detta skrotet osv.

En av tokjävlarna börjar gå runt bilen och när jag ser han i passagerardörrutan ser jag hur han reagerar på Paybackklistermärket på rutan. Han kallar till sig den andra tokfan och de diskuterar något bakom bilen. När de sedan kommer tillbax är attityden helt förändrad. Genast nästan trevliga och jag kunde åka de sista 500 meterna direkt.

De glömde till och med blåstestet o kolla körkort o.s.v… Blev själv lite paff att jag kom av mig med och kräva leg på dem som jag alltid gör numera.. Kändes mycket skumt detta. Men bra om det nu var märket…

Skalleper 

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin