Polisen kränker svårt kvinna och barn!

Bildresultat för nättidningen payback

Vittnesmål om vidrig barn- och kvinnobehandling helt utan lagstöd!

Fullständigt chockad på HUR polisen lägger tid och pengar på att jag runt efter Mig ???
Och speciellt När har mina barn med mig! Sist vart stoppad och då hade dom kört efter mig å twinsen nästan ända fram till Burträsk ifrån staan.


P-ficka just före Bodbysund.

Handikappad är man och slut den kväll för var och köpte skor/skridskor och vinterskor åt barnen.
Seriöst tappade Tiden hur länge fick SITTA I BAKSÄTET PÅ POLISBILEN…medans Mina barn tittar Rädda ifrån bilen vårans baksäte .

Aldrig hållit på med droger lr umgåtts med folk som använder det. Jösses om jag var barnledig 2-4 ggr/år så var såå slut sovde hela helger. Vilade. Vill minnas på sommaren var barnledig iaf 46h så på farsgubbens Order så ut/vila/hängmatta/ta en öl.

Vi vart stoppad i höstas som var!
Av någon anledning… Vet absolut inte varför.
Jag fick då vara Minst 30 minuter och mer i BAKSÄTET på polisbilen. Det vart hårda tag i mina armar flera ggr. Pga handikapp så gjord ont som satan sitta där. Dom gjorde illa mig. Försökte flytta på en Djävla presenning som skavde på mig. Tjohejsan , skulle inte gjort.

Polisen Vet jag är en skötsam person gentemot mig själv och andra och en God mamma.
Fy faan mådde dåligt se mina barn. Vinkade åt dom som lugn.. Vart tillsagd vara Still. Inte en gång, 2 gånger eller tre gånger utan Fjärde gången Lyst BÅDA SNUTARNA med ficklampor mot mina ögon så gav sig ändå INTE! Fick blåsa igen. Var inte bra hade en snus inlagd=Dom öppnade dörren på bilen å lät mig skicka den i diket.

Nu var jag seriöst Gråtfärdig se mina 2 pojkar sitta ensamma i min bil. Den manliga polisen lovade lugna dom. (Trodde jag).

Den manliga polisen frågade ut mina barn utan Min vetskap. Förhör med Mina barn Om jag deras mamma använde droger. Kände folk som gjorde osv. Den kvinnliga polisen fortsatte sitt utfrågande på Mig.

Den manliga polisen kom tbx. Och så står dom utanför polisbilen viskar. Sätter sig han fram och hon bak Väldigt in på Mitt ansikte. Så säger dom helt Seriöst.. Vi anser du säljer Din medicin för få råd köpa saker till Dina barn.
What…. Seriöst nu grät jag..se barnen sitta vinka och skicka släng-pussar och undra. Själv så Ont i kroppen av Tvingats sitta ”Plats”. Jag förklarade att Aldrig gjort vad dom anklagade för. Och hur hade Råd köpa skor/skridskor beror på hade Ansökt till Maj – blomman och fått godkänt.

Då gick dom ut igen ”viskade ” och kom sedan Runt och öppnade dörren.. Fick inte min gå-käpp så kunde knappt stå alls. Grät och frågade vad dom höll på med.
Svar: Rutin-kontroll.

Nästa mening ifrån dom båda var att Dom Ansåg Mig vara en bra mamma.
Fick ändå inte min gå-käpp men tog mig till min bil. Kramade mina pojkar.
Snuten åkte! Jag satt kvar Säkert en timma. Ringde min pappa och grät som fasiken och det är han INTE van se / höra mig göra.

Under samtalets gång så hör ju pojkarna allt och berättar att dom svarat på ALLA POLISENS FRÅGOR så han hade Berömt dom.

Joo, tappade mobilen.. vände mig om.. ser på mina pojkar då 11 år… Dom alltså suttit i förhör !!!
Den manlige polisen ljög för mig när Sade skulle tala med barnen att inte fanns något Oroa sig för.

Jo , jag Ringde polisstation följande Dag. Gaah… Tala om att bli kränkt igen.
Och då dagen Efter påstod Dom att någon Ringt in anmälan på mig. Men den existerar inte.

Och joodå, vi vart med Om Värre på väg hem efter en kväll på badstranden. Jisses, den där långa polisen glömmer Aldrig. Hölstrade upp när klev ut bilen och gick mot mig och pojkarna. Vi satt seriöst i badkläder/handduk
Fick veta att Utöver den bil som Blockerat min infart Fanns Alltså 2 bilar till ute och Letade mig/oss.
Vid samtal måndagen därpå fick bara svar : Någon ringt in anmälan på dig att du körde Onykter med din barn samt hade öl i bilen.

Nää… Vi är INTE förskonade här i Norr ens långt ut på landet.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin