• Hemsida
  • >
  • Payback Sverige
  • >
  • ”Vad FAN sysslar polisen med”? Ännu en kränkning på grund av bärande av supportertröja!

”Vad FAN sysslar polisen med”? Ännu en kränkning på grund av bärande av supportertröja!

policegang

Olagligt kränkt av polisen på grund av bärande av supportertröja!

Natten till lördagen, blev jag utsatt av rätt grova kränkningar av polisen. Jag var ute på krogen och har som alltid min underbara support 81 tröja på mig. När jag väl ska gå hem så stannar en polisbil bredvid mig och hissar ner rutan och frågar om allt är bra. Ja självklart, säger jag. Vad bra, svarar poliserna i bilen. Ha en bra kväll, säger jag och går där ifrån.

Jag hinner inte gå mer än 10 meter förrän jag känner att några tar tag i mina armar. Självklart är det då poliserna som fråga om allt var bra. De för mig mot polisbilen och ber att få se min idhandling och börjar visitera mig. Jag börjar fråga vad de håller på med. Det enda svar jag får är att detta är en rutin vi har när vi ser någon som citat- Vi i polisen har misstanke om är kriminell.

Jag svarar – Kriminell?? Varför skulle jag vara det? Polisen svarar: Ja du bär ju den tröjan, som är anknuten till en kriminell organisation. Mitt svar blir direkt: Var har du fått det ifrån? Finns inget som säger att för man älskar att åka motorcykel, att man är kriminell!!

Polisen har nu kollat minna uppgifter och allt var grönt. Det sista han säger är: Jag, privat, hoppas du någon gång inser vad du gör och att du väljer en annan väg i livet. Mitt självklara svar är: Absolut inte! Jag älskar det jag har på mig och ni som poliser kommer aldrig kunna ändra mina känslor för det!

Det jag vill säga med detta är: Vad FAN sysslar polisen med???

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin