• Hemsida
  • >
  • Payback Sverige
  • >
  • Punishers julfest 10: Kvinnor med och utan kryckor, astmatiker, hjärtsjuka, vänner och arbetskamrater – alla utsattes för polisens övervåld!

Punishers julfest 10: Kvinnor med och utan kryckor, astmatiker, hjärtsjuka, vänner och arbetskamrater – alla utsattes för polisens övervåld!

We´llstandtheground70mm.PDF

Kvinnor med och utan kryckor, astmatiker, hjärtsjuka, vänner och arbetskamrater – alla utsattes för polisens övervåld!

Cirka 02.00 kommer polisen till våran privata fest. Jag går till grinden och möter där mycket aggressiva poliser. Jag frågar dom vad de skall göra här. Dom säger då: Håll käften! Det har ni inte med att göra! Jag vill ringa tll vår hyresvärd men det fick jag inte.

Sedan tvingar han upp mig mot väggen och visiterar mig. Jag frågar av vilken anledning. Då säger han att det ska vi inte bry oss om. Jag och mina kompisar blir sedan flyttade till gaveln av huset och placerade på marken sittande. Då var det endast 3 grader varmt ute.

Vi satt cirka 1 timme och 45 minuter på kall asfalt och i regn. Min kompis har tidigare fått pepparsprej i sina ögon som han vill ha hjälp med att få torka bort. Han har precis opererat ögonen men får till svar: TYST!

Jag frågar polisen: Varför får han ej hjälp? Dom säger då inget utan tror fortfarande att de är störst, bäst och vackrast.

Vi blir förflyttade till en annan plats på gårdsplanen. Där blir vi sittande igen på kall asfalt. Det är fortfarande bara 3 grader ute.

Sedan ser vi hur människor blir utplockade ur våran lokal på ett väldigt tråkigt sätt. Där fanns familjevänner och jobbarkompisar bland festdeltagarna som blev behandlade illa. Finns det någon värdighet kvar i detta samhälle?

Jag tycker att polisen har handlat fel hela tiden. Dom gapar och skriker. Man kan ej fråga dom vad vi gjort för fel.

Jag ser hur polisen misshandlar en av festdeltagarna brutalt. Dom är 6-7 poliser som slår och sparkar honom i ansiktet och över hela kroppen. Vi blev mycket illa behandlade. Man ska inte behöva sitta 3 timmar på kall asfalt och i regn. Jag anser att allt de gör är övervåld!

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin