Polisen tvingade mig att genomgå kroppsvisitation inför dottern!

chappen2052

Polisen tvingade mig att genomgå kroppsvisitation inför dottern!

Vid ingången till High Chaparall, när jag och min dotter anlände för att ha en trevlig kväll på Chappen, blev jag beordrad att underkasta mig en kroppsvisitation. Självklart vägrade jag detta eftersom det inte fanns något stöd för att utföra en sådan på mig.

Polisen på platsen tillkallar då sitt befäl som vägrar uppge sitt namn eller att legitimera sig. Efter ett tag får jag ändå hans tjänstgöringsnummer vilket han uppge vara 864. Jag har således ingen möjlighet att kontrollera att så är fallet.

Jag blir också informerad att om jag inte underkastar mig denna kontroll så kommer man att ta med mig från platsen och göra en personkontroll av mig.

Min dotter som är med blir svårt chockad av vilken behandling hennes pappa utsätts för och hon kommer nog aldrig mera att kunna lita på polisen…

Jag känner mig i detta läge tvingad att medverka till kroppsvisitationen. Jag är nu omrigad av 4 poliser och en chockad dotter.

Jag vill med denna anmälan att JO granskar med vilken rätt jag tvingas utstå denna förnedrande behandling när man ska besöka en trevlig mc-träff och träffa likasinnade.

Jag vill också att JO granskar polisens agerande och lagligheten i denna oerhört förnedrande behandling.

Jag vill också att JO granskar befälen i länet som har beordrat att vanliga människor ska tvingas utstå dessa rättsövergrepp.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin