• Hemsida
  • >
  • Payback Sverige
  • >
  • Vittnesmål 41: Det ska du ta och skita i – polisens svar på fråga om vad de sysslade med!

Vittnesmål 41: Det ska du ta och skita i – polisens svar på fråga om vad de sysslade med!

 polisvald

 Det ska du ta och skita i – polisens svar på frågan om vad de sysslade med!

MC-klubben Punisher MC, som jag är medlem i, höll 2011-12-10 sin årligen återkommande ”Hjulafton”, som är en privat fest för klubben och nära vänner. Festen löpte som vanligt helt utan incidenter och stämningen var på topp.

Kl 01.40 stormade uniformerad polis området som vi befann oss på, trots att grinden var stängd. Jag, två andra medlemmar ur klubben + en gäst befann sig utanför lokalen när polisen kom springande. Jag stoppade den första polisen och ifrågasatte vad de gjorde där samt påpekade att det var en privat tillställning, på privat område.

Jag fick till svar att det skulle jag skita i samtidigt som de brutalt tryckte upp mig mot väggen och visiterade mig. Jag och övriga tre som befann sig utanför lokalen blev nekade att hämta våra jackor och tvingades sitta på marken under totalt 3,5 timmars tid i + 3-4 grader och snöblandat regn.

Jag frågade upprepade gånger vad jag var misstänkt för men fick inget svar. Polisens piketgrupp bröt upp dörren till klubblokalen efter c:a 1,5 timme och slet ut övriga festdeltagare en efter en. Inga delgavs misstanke och ingen vettig förklaring till aktionen gavs.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin