• Hemsida
  • >
  • Payback Sverige
  • >
  • Punishers julfest 9: Håll käften! Sitt ner! – Polisens enda svar på festdeltagarnas frågor!

Punishers julfest 9: Håll käften! Sitt ner! – Polisens enda svar på festdeltagarnas frågor!

WeAreJustice_80mm.PDF

Håll käften! Sitt ner – Det enda polisen svarade!

Polisen anländer till en privat Hjulfest i Punishers lokaler. De stormar stället och slår in porten: Allt utan att dom sagt vilka dom var.

Folk blev rädda. Efter att polisen kommit in i lokalen så var det ända jag hörde dom säga: “Håll käften”, “Sitt ner”, om och om igen.

Jag såg på när polisen slog folk till höger och vänster. Såg konsekvenserna efter att dom använt pepparspray. Dom tog fotografi av mig, ryckte och slet i mig.

Jag behöll lugnet under tiden, men var livrädd för att bli slagen och medtagen därifrån. För man vet att man inte kommer hel hem igen!

Det var ett fullständigt kaos under den tiden polisen var där. Polisen (poliskvinna) sparkade en liggande gäst i ansiktet. Vi blev tvungna att sitta på asfalten vid 2 grader (jag i 45 min).  Men det beror på att jag var uttagen sist ur lokalen.

Personen som satt bakom mig hade hjärtproblem. Han påpekade det här under flera gånger. Inte förrän han började få problem hämtade dom (polisen) hans medicin. Detta skedde dock först efter att jag och cirka 10 andra personer oxå reagerade starkt…

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin