Presentation av Payback Sveriges kassör: Anna Nilsson!

payback_Support12_v3

Hej!

Mitt namn är Anna Nilsson, gift o har fyra barn.

Jag tog mitt mc-kort för 13 år sedan, började med sporthojar fast jag insåg snabbt att det inte var min grej.

Träffade min man 2010, jag kände honom sen innan, då vi gått i samma klass under grundskolan! Han var med i en mc-klubb och på just en klubbfest träffade jag Peter Schjerva, berättade att jag gärna ville hjälpa honom med hans jobb. Tror han ryckte på axlarna för det har hade han säkert hört hundra gånger innan. Men denna kväll slutade inte som många andra, den slutade i en våldsam razzia. Polisens brutalitet och ovilja att lyssna, deras behandling av mig och trettio tal andra har gett mig ärr för livet och min tro på denna myndighet är förevigt skadad. Jag var chockad och hade svårt för att släppa det jag hade bevittnat/ blivit utsatt för, under mycket lång tid. Men det är starten till min Paybackhistoria.

Jag började försiktigt inom Payback med mindre uppdrag, mycket fakta sökande och inköp av Sveriges rikes lagbok som jag läste. Efterhand blev det mer och mer jobb och större uppdrag. Slutet av 2012 frågade Peter om jag ville bli kassör för Payback och jag blev enormt glad över att få ett så stort uppdrag inom Paybacks styrelse. Jag tar min post på största allvar. Jag gör fortfarande efter forskningar precis som innan och jag tycker det är ett enormt givande och spännande arbete. Att de man gör gynnar bikerkulturen är bara ett stort extra plus.

Det råder inget tvivel om att Payback växer och kommer bli en enormt stor och stark organisation. Vi slår tillbaka med lagboken i högsta hugg och kräver att lagen ska följas av alla. Ingen står ovanför lagen, något som polismyndigheter, kommuner, politiker etc måste lära sig.

Jag jobbar förutom Payback inom vården. Ett jobb som jag trivs med, tar hand om de äldre som byggt upp vårt samhälle och gör deras sista tid så bra det bara går. De är de värda!

Tack för ordet

Anna Nilsson

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin