MC-väst inledde och PL 27 begäran avslutade polisinsatsen!

Precis passerat Avesta. Då jag ser att det kommer upp en målad bil bakom mig. Inga konstigheter egentligen.

Discobelysningen startar och jag svänger in på en busshållsplats. Fram kommer ordningsmakten och vill se körkort samt blåsa. Allt fortfarande lugnt..

Sen råka han se västen ligga i baksätet. Frågor som vad jag gjort, vart jag kommer ifrån, vart jag ska o.s.v besvaras med tystnad och pekningar.

Helt plötsligt ville dessa herrar att jag ska stiga ur bilen, varpå jag frågade om jag var misstänkt för något brott? Det var jag inte. Troligtvis tänkte dom göra en visitation.

Begärde PL 27 och tammefan, det funkade denna gång. Efter lite gnäll och konstaterande att jag hade en taskig attityd kunde jag åka vidare men att det var nog inte sista gången vi ses som dom så fint uttryckte det.

En fin och solig morgon övergick i ilska och frustration. Jävla fåntrattar det där….

SBM-biker

OBS! Alla ni som läst ovanstående berättelse – skicka in era egna vittnesmål till oss så vi kan publicera dem och väcka opinion. Det gör inget om vittnesmålen berör äldre händelser då de har samma aktualitet gällande myndighetsförföljelser!

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin