Id Bikers: Vad är det som skrämmer dig?

 image1

Id Bikers: Vad är det som skrämmer dig ?

Är det vår klädsel? Våra bullriga maskiner? Ryktet som media byggt upp? Kanske du har sett bikers på film och tror att livet är precis så som det beskrivs? För allt på Bio och i Tidningar är ju sant … eller? Det finns ju utomjordingar och zombies och … Så ja det som visas om bikers måste ju vara sant, eller?

Jag är 46 år och med i en Motorcykelklubb och visserligen är jag ju ful men inte fan äter jag barn, våldtar kvinnor och går bärsärkagång när jag är ute på stan för det ! Man möter folk på caféer och snabbmatshak som tittar ner i backen hellre än möter din blick. Vilket för mig är ett mycket märkligt beteende.

Jag bits inte ! Du/Ni tittar gärna på min hoj i smyg men när jag kommer gående tittar ni bort. Är du intresserad och gillar hojar så fråga gärna och titta gärna. Jag tycker det är kul med människor som tycker om hojar/bilar. Jag umgås med mina Bröder i min Klubb och vi åker till andra klubbar och dricker kaffe och är sociala. Och vi går på fester tillsammans och Nej jag är inte rädd och ja jag tar gärna med min fru på en fest med vetskapen att hon skulle vara helt säker där. Det är mer än man skulle säga om vi gick på en pub eller krog nånstans! På en Biker klubb skulle INGEN tafsa på min fru eller få henne att göra nånting hon inte vill! Det är helt enkelt inte Respektfullt och skulle inte accepteras att bete sig på det sättet!

Snälla, sluta gå på myter om hur vissa människor är. Låt inte media styra era tankar utan bilda dig en egen uppfattning om hur saker ligger till: Jag vet att dom flesta av er gör det när det gäller annat så varför inte när det gäller oss? Vi som väljer att leva med nånting vi gillar och i en gemenskap där respekt, etik och moral betyder nånting.

Tack för ordet!

Chris VP Snakeheads MC Nykvarn

Payback-organisationernas nättidning tillhör hela bikerkollektivet! Det innebär att när ni har något ni snabbt vill ha ut info kring; klubbstatus, när ni vill efterlysa stulna hojar; när ni vill lufta era åsikter om något som handlar om bikerkulturen eller när ni vill göra genmälen, lägga upp presmeddelanden och ge er version av vad som sägs i tidningar och media – så bara knåpa ihop vad ni vill ha publicerat och skicka texten till: peter@payback.name så publicerar vi!

Detsamma gäller om ni vill dela med er av era erfarenheter, lufta era åsikter eller skriva av er om olika företeelser kring bikerkulturen såsom myndigheternas eller medias behandling av bikers.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin