• Hemsida
  • >
  • Payback Sverige
  • >
  • En bikerkvinnas berättelse om hur hon känner för sin man och om hur kvinnor behandlas i bikervärlden!

En bikerkvinnas berättelse om hur hon känner för sin man och om hur kvinnor behandlas i bikervärlden!

Vittnesmål från en bikerkvinna om sin man och om hur kvinnor behandlas i bikervärlden!

Jag sitter här bredvid min underbara och fantastiska dotter och tänker på omvärlden. Tänker på mina FB-vänner. Tänker på vad ni och andra människor tänker om mig. Min man är med i en MC-Klubb… och jag kunde fan inte vara stoltare!!! Min dotter har en pappa som är biker och det är fan det bästa!!

Många verkar tro att en MC-klubb automatiskt är kriminella eller svin men låt mig berätta! Du hittar ingenstans någon som skulle ställa upp för dig på samma sätt som en biker om du skulle behöva hjälp! Vi tror på en värld där kvinnor respekteras och barn blir behandlade som kungligheter. Jag kan när som helst lyfta luren om jag har ex punktering eller blir anfallen och det finns alltid någon där att hjälpa mig. Jag lever som en fri kvinna! Jag kopplar in musik i mina öron när vi kör på vägarna och njuter av att jag är så lycklig!! Njuter av mitt liv!! Och njuter av att dela det med min man!! Jag känner mig trygg och respekterad. Jag skulle verkligen önska att ni andra som inte förstår skulle sluta lyssna på mediaskiten som florerar.

Men vet ni… varsågoda att komma till mig och fråga när min man kör run för att samla in pengar till barncancerfonden, bröstcancer, utsatta barn o.s.v. och fråga mig varför jag är gift med en biker! Jag sa det innan.. Jag är så jävla stolt över honom och resten av alla bröder och systrar världen över som kämpar för samma sak!! Kom ihåg en sak.. Vi är mänskliga med en familj alla av oss och när ni dömer oss så dömer ni dom!! Min dotter har en biker till pappa och det är det bästa som finns!! Hon kommer växa upp i en värld där hon lär sig kärlek, respekt, lojalitet och veta att hon alltid är trygg för det finns alltid någon där för henne. Och min dotter har många farbröder!

Nina Jansson

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin